⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐
🍫Největší výběr čokoládových dárků 🍫

Ocelot Chocolate - Bílá čokoláda 37% s citronovo-olivovým olejem

Kód: 4619
Novinka Single Origin Bean To Bar
220 Kč 196,43 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Máslově jemná a voňavá bílá čokoláda, která chutná jako ponoření se do citronového pudinku během teplého italského odpoledne.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ocelot, sídlící ve Skotsku, vyrábí výjimečně jemnou organickou čokoládu ve všech směrech. Nejen balení je výjimečné, ale také úžasné chuťové kombinace. Jejich organické kakao, přesněji kakaová hmota, je získáváno v úzké spolupráci s Original Beans.

Original Beans vyrábí řadu vynikajících čokolád z jedné plantáže, které podporují ochranu místního deštného lesa. Tato konkrétní tabulka je založena na organickém kakau z údolí řeky Yuna v Dominikánské republice a velkoryse obohacena puglijským citronovým olivovým olejem. Tento olej je vyráběn v rodinném mlýně, kde jsou při sklizni společně s olivami kamenně drceny čerstvé organické citrony, což vytváří voňavý, trávově zelený elixír, který povyšuje krémovou bílou čokoládu na zcela novou úroveň lahodnosti. Ohromující jemnost a vůně; letní radost v jedné tabulce!

Složení: kakaové máslo, surový třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, citronový olivový olej (italský extra panenský olivový olej 70 %, citron 30 %) (4,76 %). Podíl mléčných složek: minimálně 26 %. Podíl kakaových složek: minimálně 37 %.

Obsahuje mléko. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bean To Bar čokolády
Hmotnost: 0.07 kg
Alergeny: Bez lepku, Organické, BIO
Druh: Bílá
Procento kakaa: 38
Dovozce pro ČR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.