Bean To Bar čokolády, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa
Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.
Výkonná a nádherná tyčinka pro opravdového znalce čokolády, přesto velmi dostupná pro ty, kteří nejsou zvyklí na vysoké procento kakaa.
Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Velmi aromatická čokoláda z farmy až po bar ze Sedayu, vesnice na jihu Sumatry.
Vítěz stříbrné medaile Academy of Chocolate Awards 2017. Ostrov Sulawesi má jedinečnou přírodu s asijskými i australskými charakteristikami. A v této přírodě roste hojnost...
Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Sladké terroir kakao z jedné farmy, vůně karamelu, ovocné kůry a mírně čokoládová.