Bean To Bar čokolády, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa

Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.

Výkonná a nádherná tyčinka pro opravdového znalce čokolády, přesto velmi dostupná pro ty, kteří nejsou zvyklí na vysoké procento kakaa.

Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Velmi aromatická čokoláda z farmy až po bar ze Sedayu, vesnice na jihu Sumatry.

Vítěz stříbrné medaile Academy of Chocolate Awards 2017. Ostrov Sulawesi má jedinečnou přírodu s asijskými i australskými charakteristikami. A v této přírodě roste hojnost...

Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.

Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Sladké terroir kakao z jedné farmy, vůně karamelu, ovocné kůry a mírně čokoládová.

Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených...

Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.

Tato 85% čokoláda je tak ovocná, že máte pocit, že jíte bonbón: ovocné chutě, tóny citrusů, broskví a lesního ovoce, medu a karamelu s lehce nakyslým závěrem.

Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny

Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny

Veganská 100% čokoláda bez přidaného cukru. Kakaové boby z Guatemaly. Bean to Bar Intenzivní čokoládová chuť To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky...