Bean To Bar čokolády, Strana 5
Značky
Druh
Procento kakaa
Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Vyrábí se z kakaových bobů odrůdy Nacional z ekvádorské provincie Guayas. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu...
Bio 99% tabulka z Dominikánské republiky, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi...
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará
Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a...
Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných...
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.