Auro - Rostlinná bílá 34% čokoláda s Cheesecake Calamansi
Kód: 3897Detailní popis produktu
Z kolekce Filippino inspirované Fiestou: Tato tabulka je pastvou pro vaše ústa!
Poznejte slavnost tropických chutí s naším osvěžujícím Calamansi Cheesecake: kombinace calamansi zalitého v 34% rostlinné (na bázi ovsa) bílé čokoládě, smíchané s kousky kořeněných sušenek. Lahodně krémová veganská alternativa bílé čokolády.
Calamansi je typický filipínský citrusový plod, který je považován za křížence mandarinky a kumquatu.
Design obalu je slavnostní a vychází z davaoského festivalu Kadayawan, který se koná na počest bohaté úrody. Zažijte tuto hojnost v každém soustu.
Složení: třtinový cukr, kakaové máslo, ovesný prášek, kořeněné sušenky (pšeničná mouka, cukr, rostlinný olej, cukerný sirup, hydrogenuhličitan sodný jako kypřící látka, sójová mouka, sůl, skořice), extrakt z kalamansi, přírodní vanilkový extrakt, mořská sůl.
Obsahuje oves, pšenici a sóju. Může také obsahovat stopy mléka, ořechů a arašídů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Alergeny: | Bez laktózy, Vegan |
Procento kakaa: | 34 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!