Chocolat Madagascar - Bílá 37% Bourbon Vanilla
Kód: 4611Detailní popis produktu
Jemná čokoláda z kakaa, které roste a zraje ve stínu deštných pralesů údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Boby pocházejí z plantáží vlastněných výrobcem čokolády.
Jedná se o Grand Cru bílou čokoládu s 37% čistého přírodního kakaového másla. Je zdokonalena "kaviárem" z bourbon vanilky – samozřejmě také z Madagaskaru (Antalaha). Kaviár označuje vnitřní, ušlechtilou část vanilkového lusku.
Ocenění:
Stříbrná medaile na Chocolate Awards 2014 a stříbrná medaile na Academy of Chocolate 2016.
Chuťové tóny:
Složení: kakaové máslo, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, GMO-free slunečnicový lecitin, bourbon vanilka.
Obsahuje mléko. Vyrobeno v prostředí, kde se zpracovává sója a kešu ořechy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.085 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez sóji |
Druh: | Bílá |
Procento kakaa: | 38 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.