Květy pivoňky - Bílá čokoláda
Kód: 4791Detailní popis produktu
Vyzkoušejte jedinečné spojení prémiové francouzské bílé čokolády Michel Cluizel a sušených květů pivoňky, které svou jemností dodávají tabulce neodolatelný šarm. Křehké květní lístky nejen krásně zdobí, ale také přinášejí lehkou květinovou vůni a delikátní sladkost, která dokonale ladí s krémovou čokoládou.
✔ Prémiová bílá čokoláda Michel Cluizel – jemná a krémová
✔ Květy pivoňky – přírodní květinový nádech bez umělých přísad
✔ Ručně vyráběná čokoláda – každý kousek je originál
✔ Luxusní vzhled a jedinečná chuť
Dopřejte si gurmánský zážitek, který spojuje eleganci květin a prvotřídní čokoládu. Ideální dárek pro milovníky jemných chutí a květinových tónů. Nechte se okouzlit krásou a chutí pivoňky v bílé čokoládě!
Bílá čokoláda s květy pivoňky
Složení: cukr, kakaové máslo, mléko, emulgátor řepkový lecitin, přírodní vanilkové aroma, květy pivoňky. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů.
Skladovat na suchém a chladném místě.
Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.058 kg |
Alergeny: | Bez lepku |
Druh: | Bílá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM
Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.
UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU
Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.
PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY
Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.
CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA
Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.