⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-5 pracovních dní 🚚⭐

Matcha Tea - Bílá čokoláda

Kód: 4200
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Hebká bílá čokoláda s chutí luxusního japonského čaje matcha 

Matcha Tea Premium v nejvyšší kvalitě 

Sbíráno ručně

Originální japonská surovina matcha čaje

Detailní informace

Detailní popis produktu

Spojí-li se ta nejlahodnější bílá čokoláda s vysoce kvalitním Matcha Tea Premium, vznikne opravdu rafinovaná a lehce extravagantní chuť, která nadchne všechny milovníky neobvyklých kombinací.  Matcha Tea Premium  je extra ceněný sametový čajový prášek, který se používá především pro tradiční japonský čajový obřad. Pěstuje se v Japonsku a sbírá se výhradně ručně. Sběrači vybírají listy na úplné špičce rostliny čajovníku ve velmi raném stádiu růstu.

 


Bílá čokoláda s matcha čajem. Minimální obsah kakaové sušiny 28%

Složení: cukr, kakaové máslo, mléko, matcha čaj (1,3%), emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku. 

Nutriční hodnoty na 100g: Energie 603 kcal/ 2510 kJ, tuky 45g, z toho nenasycené mastné kyseliny 44g, sacharidy 48g, z toho cukry 43g, bílkoviny 7g, sůl 0 mg

Hmotnost 60 g. 

Skladování na suchém a chladném místě.

Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Bílé čokolády
Hmotnost: 0.6 kg
Alergeny: Bez lepku
Druh: Bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.