Modrá chrpa - Bílá čokoláda
Kód: 4792Detailní popis produktu
Ponořte se do jemné chuti bílé čokolády Michel Cluizel, která se snoubí s krásou modré chrpy. Tato okouzlující tabulka přináší nejen vizuální potěšení, ale také jemnou květinovou svěžest, která harmonicky ladí s mléčnými tóny čokolády.
✔ Luxusní bílá čokoláda Michel Cluizel – hladká a jemná
✔ Sušené květy modré chrpy – přirozeně aromatické a krásné
✔ Ručně vyráběná čokoláda – každý kus je originál
✔ Netradiční a elegantní spojení chutí
Tato tabulka je dokonale vyváženou kombinací krémové sladkosti a jemné květinové svěžesti. Skvělý dárek pro milovníky gurmánských specialit a krásy přírody. Ochutnejte kouzlo modré chrpy v prémiové bílé čokoládě!
Bílá čokoláda s květy modré chrpy
Složení: cukr, kakaové máslo, MLÉKO, emulgátor řepkový lecitin, přírodní vanilkové aroma, květy modré chrpy. Může obsahovat stopy MLÉKA, OŘECHŮ a jiných skořápkových plodů.
Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě.
Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.058 kg |
Alergeny: | Bez lepku |
Druh: | Bílá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM
Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.
UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU
Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.
PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY
Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.
CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA
Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.