Oříšková čokoláda Tmavá - Lískové oříšky Piemonte IGP
Kód: 3193Detailní popis produktu
Tmavá čokoláda s lískovými ořechy. Minimální obsah kakaové sušiny 55%
Složení: kakaová hmota, cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, lískové ořechy (10%), emulgátor sójový lecitin. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 624 kcal/ 2528 kJ, tuky 46g, z toho nasycené mastné kyseliny 39g, sacharidy 49g, z toho cukry 39g, bílkoviny 5g, sůl 0mg.
Hmotnost 60 g.
Skladování na suchém a chladném místě.
Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno
Používáme pouze nejlepší Piedmontské ořechy I.G.P., pocházející z kopce Langa, který dává naším krémům ideální strukturu bez nutnosti přidávání tuků, odlišných od těch, které jsou přirozeně obsaženy v ořechách.
V současné době zahrnuje několik členů, kteří pracují se svými středně velkými farmami v oblasti Alta Langa v provincii Cuneo. Toto je nejvhodnější oblast Piemontu pro farmaření lískových ořechů, která nám poskytuje vysoce kvalitní produkt s jedinečným parfémem a vůní. Ne náhodou jsou lískové ořechy z Piemonte I.G.P. (Piedmont Hazelnut I.G.P). považovány a uznávány jako nejlepší lískový oříšek na světě.
Jednou ochutnáte a už nikdy nebudete chtít jiné. Ferrari mezi lískovými ořechy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Choklid a Carezza Deluxe |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 55 |
Výrobce: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM
Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.
UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU
Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.
PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY
Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.
CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA
Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.