⭐🚚 Aktuální doba doručení je 5-9 pracovních dní 🚚⭐
🎄🍫 Aktuální doba doručení zde 🍫🎄

Vánoční čokoláda s perníčkem | 34% mléčná čokoláda

Kód: 4512
Novinka Tip Limitovaná edice
Značka: Choklid
179 Kč 159,82 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vychutnejte si kouzlo Vánoc s naší limitovanou vánoční čokoládou, která spojuje bohatou chuť čokolády a vůni tradičního perníčku. Tato čokoládová tabulka je zdobená ručně vyrobeným perníčkem. Perfektní jako dárek pro milovníky sladkostí i jako ozdoba na váš vánoční stůl. Zabalená v elegantní krabičce s barevnou stuhou, je tato čokoláda ideálním dárkem pod stromeček nebo jako sladká pozornost pro vaše blízké.


Mléčná čokoláda s perníkem. Minimální obsah kakaové sušiny 34%

Složení:kakao min. 34%, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka, perníčky (pšeničná mouka, cukr, olej a tuk (slunečnicový, řepkový), med 9%, vejce, soda, perníkové koření, kakao, poleva: bílek, cukr)

Perníčky pro vás pečeme různé, tvary se mohou lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Choklid a Carezza Deluxe
Hmotnost: 0.05 kg
Druh: Mléčná
Procento kakaa: 34
Výrobce: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.