Z lásky - XXXL malinová čokoláda
Kód: 4676Detailní popis produktu
1,5 kg jahodové lásky. XXXL velká voňavá malinová čokoláda, vyrobeno z 1500 g malin bez dalších barviv. Ozdobena jahodou, malinou, pekanovými a pistáciovými ořechy a mandlemi. Velikost přibližně 35 x 35 cm.
Složení a alergeny:
Minimální obsah kakaové sušiny 32% Složení: cukr, kakaové máslo, mléko, lyofilizované maliny (10%), maliny, mandle, kešu, pistácie, pekan.ořech, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 595 kcal/ 2500 kJ, tuky 40g, z toho nasycené mastné kyseliny 25g, sacharidy 55g, z toho cukry 47g, bílkoviny 5g, sůl 0,1 mg Skladování na suchém a chladném místě.
Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno
Doplňkové parametry
Kategorie: | Choklid a Carezza Deluxe |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Druh: | Bílá |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM
Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.
UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU
Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.
PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY
Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.
CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA
Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.