Auro - Luna dunkle Milchschokolade 50%
Artikelnummer: 4206Detaillierte Produktbeschreibung
Die Auro Reserve-Kollektion wurde sorgfältig aus den besten Bohnen eines Landguts hergestellt. Auro begegnet jeder Sorte und Ernte mit einer neuen Perspektive, um die besonderen Eigenschaften des Terroirs herauszustellen.
Saloy ist eine Gemeinschaft mit knapp 2.100 Einwohnern, die Teil der Stadt Davao auf der südlichen Insel Mindanao ist. Davao war einst das Zentrum des Kakaoanbaus. Saloy ist eigentlich weit außerhalb der Stadt Davao, in der bergigen Gegend tropischer Wälder.
Geschmack: Kokosnuss, Santol, Pomelo, Rambutan
Zutaten: Kakaomasse, Vollrohrzucker, Vollmilchpulver, Kakaobutter, Magermilchpulver
Enthält Milch, kann Spuren von Soja, Schalenfrüchten und Erdnüssen enthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Auro Chocolate |
---|---|
Gewicht: | 0.06 kg |
Allergene: | Glutenfrei |
Prozent Kakao: | 50 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!