🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Auro Saloy 100% Kakao

Artikelnummer: 2165
Single Origin Bean To Bar
€7,12 €6,36 ohne MwSt.
Auf Lager
Lieferoptionen

Saloy liegt in den tropischen Bergen und wird mit frischem Quellwasser gespeist, das durch üppige Wälder fließt. Diese 100% Tafel hat großartige Aromen – eine Perle zwischen den 100%-igen der Welt.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Die Auro Reserve-Kollektion wurde sorgfältig aus den besten Bohnen eines Landguts hergestellt. Auro begegnet jeder Sorte und Ernte mit einer neuen Perspektive, um die besonderen Eigenschaften des Terroirs herauszustellen.


Geschmack: Kräuter, Bergamotte und Kirschen
Zutaten: Kakaomasse

Kann Spuren von Milch, Soja, Schalenfrüchten und Erdnüssen enthalten.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Bean To Bar Schokoladen
Gewicht: 0.06 kg
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 100
Importeur: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Dieses Feld nicht ausfüllen:
5
JO Avatar of author | 22.02.2023
výborné čokolády

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!