🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Auro Saloy Geröstete weiße Schokolade mit Cashew 32% (27 g)

Artikelnummer: 1943
€2,77 €2,47 ohne MwSt.
Bestellt
Lieferoptionen
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Kleine Tafel. Die berühmten Cashewnüsse aus Palawan, das als Perle der Philippinen bezeichnet wird, harmonieren perfekt mit weißer Schokolade. Ein Genuss mit Suchtpotential.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Die Cashewnüsse stammen aus Palawan, dem tropischen Paradies der Philippinen. Etwas oberhalb von Kalimantan (vormals Borneo). Palawan ist bekannt für seine Cashewnüsse. Etwa 99% aller Cashewnüsse auf den Philippinen gedeihen dort.


Geschmack:
Zutaten: Rohrzucker, Kakaobutter, Vollmilchpulver, Magermilchpulver, Cashew, Emulgator (Sojalecithin), natürlicher Vanille-Extrakt

Enthält Milch, Nüsse und Soja. Kann auch Spuren von Erdnüssen enthalten.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Weiße Pralinen
Gewicht: 0.027 kg
Kategorie: Weiße
Prozent Kakao: 32
Importeur: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!