Georgia Ramon - Matcha & Himbeere
Artikelnummer: 4317Detaillierte Produktbeschreibung
Erleben Sie die faszinierende Verbindung von Farben und Geschmacksrichtungen mit unserer zweifarbigen Weißen Schokolade, verfeinert mit der Frische von Matcha und der Fruchtigkeit von Himbeeren. Jeder Bissen ist ein visuelles und kulinarisches Fest, das Ihre Sinne auf eine wunderbare Reise mitnimmt.
Die lebendige grüne Nuance des Matcha verschmilzt kunstvoll mit der weißen Schokolade und verleiht jedem Stück eine erfrischende Tiefe. Der fein gemahlene Matcha verströmt subtile botanische Noten und eine sanfte Bitterkeit, die elegant von der Süße der Schokolade ausgeglichen wird.
Die getrockneten und gemahlenen Himbeeren setzen einen fruchtigen Kontrapunkt, der die Schokolade mit einem Hauch von natürlicher Süße und einem Hauch von Säure belebt. Die vereinten Geschmackskomponenten schaffen ein einzigartiges Gleichgewicht, das die Sinne angenehm stimuliert.
Unser Produkt wird mit Stolz aus sorgfältig ausgewählten Bio-Zutaten hergestellt, um sicherzustellen, dass Sie nicht nur ein außergewöhnliches Genusserlebnis erleben, sondern auch ein Produkt, das im Einklang mit der Natur steht.
Zutaten: Kakaobutter, Rohrohrzucker, Vollmilchpulver, Himbeeren getrocknet (6%), Matcha (3%), Sonnenblumenlecithin.
Kann Spuren von Schalenfrüchtenenthalten.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Weiße Pralinen |
---|---|
Gewicht: | 0.05 kg |
Allergene: | Glutenfrei, Kein Soja, Organické, BIO |
Kategorie: | Weiße |
Importeur: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky
Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.
Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.
Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.
TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.