Blanxart Brasil 76% BIO
Artikelnummer: 1961Detaillierte Produktbeschreibung
Blanxart Brasil 76% BIO
Tato čokoláda je vyrobena z organického kakaa pěstovaného v amazonských deštných pralesech. Plantáž je položena poblíž Transamazonské silnice mezi městem Belém (hlavní a největší město státu Pará ) a městem Itaituba, v Brazílii. Kakaové boby odrůdy Trinitario z této oblasti vynikají mimořádnou kvalitou a čokoláda z nich má přirozenou chuť a vůni této oblasti.
Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Chuťové tóny: citrusové plody, ořechy a skořice
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Tafelschokolade |
---|---|
Gewicht: | 0.125 kg |
Allergene: | Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické |
Kategorie: | Dunkel |
Prozent Kakao: | 76 |
Importeur: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.