🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Blanxart Congo mléčná čokoláda 42% BIO

Artikelnummer: 2173
Single Origin Bean To Bar
Marke: Blanxart
€7,12 €6,36 ohne MwSt.
Auf Lager
Lieferoptionen

Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Blanxart Congo mléčná čokoláda 42% BIO

Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.

Mezi východní Afrikou a deštnými pralesy v obrovském povodí Konga,přímo na rovníku leží,pokryté ledem pohoří Mountains of the Moon ( Měsíční pohoří ). Podle starořeckého  geografa Ptolemaya bylo toto pohoří mýtickým zdrojem Nilu.

Nižší svahy hor se vyznačují mírným a jedinečným podnebím,které umožňuje pěstovat vyjímečnou a velmi distinovanou vanilku a kakao s velmi ovocnou chutí. Mountains of the Moon značí čisté a vyjímečné produkty dělané v souladu s přírodou,systémem trvalé a spravedlivé filosofie naší společnosti již po čtyři generace.

Naše kakao a vanilka roste na plantážích více než tisíce malých farem. Je certifikováno jako organic a fair trade. Zajisťujeme bezchybnou kvalitu zemědělců, kteří jsou vyškoleni k tomu, aby věnovali náležitou pozornost půdě, terénu a mikroklimatu, aby co nejlépe odpovídali místu, plodinám a agronomii a sklízeli se pouze zdravé a zralé plody.

Spravedlivá a transparentní spolupráce se zemědělci pomáhá zajistit, aby farmáři a jejich rodiny vydělávali slušně a mohli stavět svou budoucnost na ekologickém zemědělství kakaa a vanilky

Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: Tóny skořice, kávy a karamelu.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.125 kg
Allergene: Glutenfrei, Organické
Kategorie: Milch
Prozent Kakao: 42

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.