🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Blanxart Dominikanische Republik 99% Bio

Artikelnummer: 2175
Single Origin Bean To Bar
Marke: Blanxart
€7,12 €6,36 ohne MwSt.
Auf Lager
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Blanxart Dominikanische Republik 99% Bio

Die Serien Classic und Premium Origins sind die Schokoladenauswahl von Blanxart für die anspruchsvollsten Gaumen. Diese Tafeln wurden kreiert, um das Aroma und den Charakter von Kakaobohnen aus einer Vielzahl von fernen Ländern hervorzuheben.

Die 99%ige Bio-Tafel aus der Dominikanischen Republik, die aus Kakaobohnen der Sorte Trinitario hergestellt wird, ist eine intensive und aromatische Schokolade für alle, die reinste Schokolade mit sehr geringem Zuckergehalt suchen.

Geschmacksnoten: pflanzliche und erdige Noten, gemildert durch Anklänge von Gewürzen und tropischen Früchten.
Zutaten: Kakao, Kakaobutter, Zucker, Vanille.

Vegan und glutenfrei.
Kann Spuren von Milch, Nüssen und Soja enthalten.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.08 kg
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické, BIO
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 99
Importeur: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.