🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Blanxart Dark 74 % – Zuckerfrei

Artikelnummer: 4209
€7,12 €6,36 ohne MwSt.
Auf Lager
Lieferoptionen

Dieser dunkle Schokoriegel wird mit Stevia gesüßt, einem Extrakt aus der Stevia-Pflanze, das 200-300 mal süßer ist als Zucker und keine Kalorien enthält. Zusätzlich enthält der Riegel Maltitol und natürliche Vanille als Süßungsmittel und Aroma. Der Kakao für diesen Riegel stammt von verschiedenen Plantagen in Ghana.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Dieser dunkle Schokoriegel wird mit Stevia gesüßt, einem Extrakt aus der Stevia-Pflanze, der 200-300 mal süßer als Zucker ist und keine Kalorien enthält. Zusätzlich enthält der Riegel Maltitol und natürliche Vanille als Süßungsmittel und Aroma. Der Kakao für diesen Riegel stammt von verschiedenen Plantagen in Ghana.

Zutaten: Kakao, Kakaobutter, Ballaststoffe (Dextrin, Inulin, Fruktose), fettarmes Kakaopulver, Emulgator: Sojalecithin, Süßungsmittel: Maltitol, Steviolglycosid, natürliches Vanillearoma.

Enthält Soja. Kann Spuren von Milch, Nüssen, Erdnüssen und Sesam enthalten.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Dunkle Schokolade
Gewicht: 0.1 kg
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Zuckerfrei
Prozent Kakao: 74
Importeur: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.