🚚 Current delivery time is 2-5 working days (DE, AT, PL) 🚚

Luna Dark Milk Chocolate 50%

Code: 4206
Single Origin Bean To Bar
€7,12 €6,36 excl. VAT
In stock
Delivery offer

This dark milk chocolate has a surprising taste with notes of coconut, pomelo and rambutan. The cocoa is grown on the Saloy estate, which is located in the tropical mountains nourished by fresh spring water flowing through the lush forests.

Detailed information

Product detailed description

The Auro Reserve collection is crafted carefully from the best cocoa beans produced on one specific estate; in this case Saloy. Every cocoa variety and harvest year is tasted and treated to highlight its unique flavour characteristics (its ‘terroir’).

Saloy is a community of just under 2100 inhabitants and is part of Davao City, on the southern Filipino island of Mindanao. Davao was once the centre of cocoa cultivation. Saloy is actually situated far outside the Davao city limits, in a mountainous area covered with tropical forests.

Flavour notes: coconut, rambutan, santol, pomelo.
Ingredients: cocoa beans, full cream milk powder, muscovado sugar, skimmed milk powder.

Contains milk. May contain traces of nuts, peanuts and soy.

Additional parameters

Category: Auro Chocolate
Weight: 0.06 kg
Allergens: Gluten-free
Percentage of cocoa: 50

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!