Auro - Plant-Based White Chocolate with Calamansi Cheesecake 34%
Code: 3897Product detailed description
From the Filippino Fiesta-inspired collection: This bar is a feast in your mouth!
Discover a celebration of tropical flavours with our refreshing Calamansi Cheesecake: a combination of calamansi infused in 34% plant-based (based on oats) white chocolate, mixed with spiced biscuit pieces. A deliciously creamy vegan alternative to white chocolate.
Calamansi is a typical Phillipine citrus fruit, believed to be a hybrid of tangerine and kumquat.
The packaging design is festive, based on Davao’s Kadayawan Festival held in honour of an abundant harvest. Experience that abundance in every bite.
Ingredients: cane sugar, cocoa butter, oat powder, spiced biscuits (wheat flour, sugar, vegetable oil, candy syrup, sodium bicarbonate as a raising agent, soya flour, salt, cinnamon), calamansi extract, natural vanilla extract, sea salt
Contains oats, wheat and soya. May also contain traces of milk, nuts and peanuts.
Additional parameters
Category: | White chocolate |
---|---|
Weight: | 0.06 kg |
Allergens: | Lactose free, Vegan |
Percentage of cocoa: | 34 |
Importer: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Be the first who will post an article to this item!
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!