Auro Chocolate
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!
From the Filippino Fiesta Collection: Discover a feast of tropical flavours with the award-winning Cashew Dulce – a combination of 32% roasted white chocolate combined with...
The farmers in Saloy planted their trees 40 to 50 years ago, and their children and grandchildren are now cocoa growers. This bar is Saloy, but processed in a different way to...
From the Filippino Fiesta collection: plant-based chocolate with roasted peanuts. A deliciously creamy alternative to milk chocolate. You’ll keep on partying!
From the Filippino Fiesta collection: plant-based white chocolate with calamansi infusion and pieces of deliciously spiced biscuit. What a taste!
Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a...
Located in the tropical mountains, Saloy is fed with fresh spring water that flows through lush forests. This 100% bar has beautiful aromas and is a true gem between the 100%...
Located in the tropical mountains, Saloy is nourished by fresh spring water flowing through its lush farms, giving this chocolate dynamic notes of herbs, bergamot and cherries.
This dark milk chocolate has a surprising taste with notes of coconut, pomelo and rambutan. The cocoa is grown on the Saloy estate, which is located in the tropical mountains...
Page 1 of 1 - 14 items total