Blanxart
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.
Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
The organic 99% Dominican Republic bar, made from Trinitario variety cocoa beans, is intense and aromatic chocolate for those seeking the purest chocolate with very low sugar...
Made from Nacional variety cocoa beans from the Guayas province in Ecuador. The Nacional cocoa beans are one of the most aromatic in the world – and when they are grown upstream...
This 77% organic dark chocolate is made from hand-selected cocoa beans of the Criollo variety originating from the Alto Piura region of Peru. A beautifully rounded chocolate...
Page 1 of 1 - 10 items total