Naïve Flat White – Coffee Chocolate 61%
Code: 4278Product detailed description
Coffee and chocolate are in a secret love affair. And if a splash of milk is added to this passionate recipe it becomes even more piquant. Speaking less erotically – a cup of flat white meets every human need!
First, Domantas selected a unique Lithuanian coffee grown in El Salvador, which was discovered in 1949 on a farm owned by the Pacas family (the descendants of the Lithuanian ducal family Pacas). Then, he fused Pacas’ coffee with selected cocoa beans. The recipe turned out to be both modern and classical and more than satisfactory. He has been fine-tuning this recipe for nearly eight years and this newest version leaves nobody indifferent.
Ingredients: specialty cocoa*, cane sugar*, pure cocoa butter*, grass-fed milk powder*, coffee*(5%).
*wild or all-natural farming!
Contains milk. May contain traces of tree nuts, peanuts and wheat.
Additional parameters
Category: | Milk chocolate |
---|---|
Weight: | 0.057 kg |
Allergens: | Gluten-free, No soy |
Percentage of cocoa: | 60 |
Importer: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.
Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.
V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.
Zažijte kousek tajemství
pro tebe.