Naïve Peanut Butter 42%
Code: 4266Product detailed description
Milk chocolate with peanut butter
This peanut butter chocolate must have been created with input from the devil himself. The chocolate has undoubtedly been mixed in with devil’s horns, making it so tempting as to have been included on the list of the world’s greatest sins. During almost four days, the peanut butter was mixed by virgins. On the fifth day, Lucifer joined them to make the chocolate. The divine tears of the virgins were mixed with the inferno, and this peanut butter chocolate was born. So incredibly delicious….
Equator Collection
Chocolatier Domantas Uzpalis says: “For me, the concept of the Equator Collection is that I use ingredients coming from one ecosystem. Because the water, the earth, the minerals of that ecosystem is the life of the plants. And inherently, living things that grow together, will taste better together. Every bar from this collection is made with ingredients originating close to the equator. With vivid, intense aromas blended into a tropical chocolate. Friends, jump into the tropical adventure!”
The cocoa beans Domantas uses are from El Ceibo, Bolivia.
Ingredients: cocoa butter* (42%), sugar*, cocoa*, milkpowder from grassfed cows, peanuts*, sea salt.
* = organic
Contains milk and peanuts. May contain traces of nuts and sesame.
Additional parameters
Category: | Milk chocolate |
---|---|
Weight: | 0.057 kg |
Allergens: | Gluten-free, No soy |
Percentage of cocoa: | 42 |
Importer: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.
Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.
V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.
Zažijte kousek tajemství
pro tebe.