🚚 Current delivery time is 2-5 working days (DE, AT, PL) 🚚

Blanxart Dominican Republic 99% BIO

Code: 2175
Single Origin Bean To Bar
Brand: Blanxart
€7,12 €6,36 excl. VAT
In stock
Delivery offer

The organic 99% Dominican Republic bar, made from Trinitario variety cocoa beans, is intense and aromatic chocolate for those seeking the purest chocolate with very low sugar content.

Detailed information

Product detailed description

The Classic and Premium Origins series represent Blanxart’s selection of chocolates for the most demanding palates. These bars were created to highlight the aroma and character of cocoa beans from a diversity of distant shores.

The organic 99% Dominican Republic bar, made from Trinitario variety cocoa beans, is intense and aromatic chocolate for those seeking the purest chocolate with very low sugar content.

Flavour notes: vegetal and earthy notes, softened by hints of spice and tropical fruit.
Ingredients: cocoa, cocoa butter, sugar, vanilla.

Vegan and gluten-free.
May contain traces of milk, nuts and soy.

Additional parameters

Category: Chocolate bar
Weight: 0.08 kg
Allergens: Gluten-free, Lactose free, Vegan, Organic, BIO
Druh: Tmavá
Percentage of cocoa: 99
Importer: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.