🚚 Current delivery time is 2-5 working days (DE, AT, PL) 🚚

Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO

Code: 2178
Single Origin Bean To Bar
Brand: Blanxart
€7,12 €6,36 excl. VAT
Ordered
Delivery offer
The item has been sold out…

Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.

Detailed information

Product detailed description

Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO

Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.

Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo.

Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: Tóny citronu, pomeranče, květin a ořechů.

Additional parameters

Category: Chocolate bar
Weight: 0.125 kg
Allergens: Gluten-free, Lactose free, Vegan, Organic
Druh: Tmavá
Percentage of cocoa: 85
Importer: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.