🚚 Current delivery time is 2-5 working days (DE, AT, PL) 🚚

Blanxart Peru – Alto Piura 100% BIO

Code: 1970
Single Origin Bean To Bar
Brand: Blanxart
€9,07 €8,10 excl. VAT
Ordered
Delivery offer
The item has been sold out…

This organic 100% bar is made from hand-selected Criollo-cocoa beans from the Alto Piura region of Peru. A beautifully full-bodied cocoa with subtle acidity and mild bitter notes.

 

 

Detailed information

Product detailed description

The Classic and Premium Origins series represent Blanxart’s selection of chocolates for the most demanding palates. These bars were created to highlight the aroma and character of cocoa beans from a diversity of distant shores.

This organic 100% bar is made from hand-selected Criollo-cocoa beans from the Alto Piura region of Peru. A beautifully full-bodied cocoa with subtle acidity and mild bitter notes, containing only the natural sugars from the cocoa bean.

Flavour notes: notable for its intense citrus notes, combined with vegetable and earthy nuances.
Ingredients: cocoa.

Vegan and gluten-free.
May contain traces of milk, nuts and soy.

Additional parameters

Category: Chocolate bar
Weight: 0.08 kg
Allergens: Gluten-free, Lactose free, Vegan, Organic, BIO
Druh: Tmavá
Percentage of cocoa: 100
Importer: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.