🚚 Current delivery time is 2-5 working days (DE, AT, PL) 🚚

Blanxart Sugar free 74%

Code: 4209
€7,11 €6,35 excl. VAT
In stock
Delivery offer

This dark chocolate bar is sweetened using stevia, an extract from the stevia plant which is 200-300 times sweeter than sugar and contains no calories. Additionally the bar contains maltitol and natural vanilla as sweeteners and aroma. The cocoa for this bar originates from different plantations in Ghana.

Detailed information

Product detailed description

This dark chocolate bar is sweetened using stevia, an extract from the stevia plant which is 200-300 times sweeter than sugar and contains no calories. Additionally the bar contains maltitol and natural vanilla as sweeteners and aroma. The cocoa for this bar originates from different plantations in Ghana.

Ingredients: cocoa, cocoa butter, nutritional fibres (dextrin, inulin, fructose), low-fat cocoa powder, emulsifier: soy lecithin, sweetener: maltitol, steviol glycoside, natural vanilla aroma.

Contains soy. May contain traces of milk, nuts, peanuts and sesame.

Additional parameters

Category: Dark chocolate
Weight: 0.1 kg
Allergens: Gluten-free, Lactose free, Vegan, Without sugar
Percentage of cocoa: 74
Importer: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.