Naïve Rough Ground 75% BIO
Code: 4263Product detailed description
Nights on rough ground
Nights in the (sub)tropics are pitch black. You don’t see a thing – but your other senses are sharpened. You hear every shiver, your smell intensifies. With their noisy midnight concert, nocturnal birds, insects and other animals salute the darkness. Listen carefully and the cacophony suddenly becomes the most beautiful melody you ever heard. Inhale the scents of exotic plants. The forest’s sounds, smells and tastes make you understand the night.
The Equator Collection
Chocolatier Domantas Uzpalis says: “For me, the concept of the Equator Collection is that I use ingredients coming from one ecosystem. Because the water, the earth, the minerals of that ecosystem is the life of the plants. And inherently, living things that grow together, will taste better together. Every bar from this collection is made with ingredients originating close to the equator. With vivid, intense aromas blended into a tropical chocolate. Friends, jump into the tropical adventure!”
The cocoa beans Domantas uses are from El Ceibo, Bolivia.
Ingredients: cocoa* (75%), sugar*, cocoa butter*.
* = organic
May contain traces of nuts, peanuts, sesame and milk.
Additional parameters
Category: | Dark chocolate |
---|---|
Weight: | 0.057 kg |
Allergens: | Gluten-free, Lactose free, Vegan, No soy, BIO |
Percentage of cocoa: | 75 |
Importer: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.
Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.
V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.
Zažijte kousek tajemství
pro tebe.