Dark chocolate, Page 7
Brands
Percentage of cocoa
Made from Nacional variety cocoa beans from the Guayas province in Ecuador. The Nacional cocoa beans are one of the most aromatic in the world – and when they are grown upstream...
The organic 99% Dominican Republic bar, made from Trinitario variety cocoa beans, is intense and aromatic chocolate for those seeking the purest chocolate with very low sugar...
Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará
Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a...
The farmers in Saloy planted their trees 40 to 50 years ago, and their children and grandchildren are now cocoa growers. This bar is Saloy, but processed in a different way to...
Located in the tropical mountains, Saloy is nourished by fresh spring water flowing through its lush farms, giving this chocolate dynamic notes of herbs, bergamot and cherries.
Zelené kopce v oblasti Idukki v Indii dodávají čokoládě sladkou rozlukovou vůni a bohatou čokoládovou chuť s tóny šťavnatých červených jablek, třešní, rozinek a lískových ořechů...