⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-5 pracovních dní 🚚⭐

Georgia Ramon - Vegan M!lk - Mandlovo rýžová čokoláda 55%

Kód: 4308
Bean To Bar
Značka: Georgia Ramon
180 Kč 160,71 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Vynikající rostlinná čokoláda s obsahem kakaa 55 %. Veganská verze mléčné čokolády vyrobená z rýžové mouky a mandlí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objevte jemnou delikatesu Vegan M!lk

Naše inovativní veganská mléčná čokoláda je vyrobena z prvotřídní rýže a mandlové mouky. Naše jedinečná receptura kombinuje krémovou chuť mléčné čokolády se 100% rostlinným základem.

Vyzkoušejte hladké rozpouštění a hedvábnou strukturu Vegan M!lk, čokolády vyrobené bez jakýchkoli živočišných produktů. Bohatá chuť mléčné čokolády vás bude svádět při každém soustu.

Georgia Ramon - Vegan M!lk - Mandlovo rýžová čokoláda 55%

Spojení chutě a etiky

Nejen potěšení, ale také vědomé rozhodnutí ve prospěch udržitelné stravy. Vegan M!lk v sobě spojuje chuť a etiku a zároveň projevuje úctu k životnímu prostředí a světu zvířat.

Dopřejte si čisté potěšení z Vegan M!lk. Ideální pro milovníky čokolády, kteří hledají vysoce kvalitní rostlinnou alternativu, jež povýší požitek z mléčné čokolády na novou úroveň. Udělejte si z Vegan M!lk svou oblíbenou volbu pro trvale udržitelný a lahodný čokoládový požitek.

Složení a alergeny

Složení: Bio kakaové boby, bio surový třtinový cukr, bio kakaové máslo, rýžová mouka (8,5 %), mandlová mouka (8,5 %).

Zaručeně bezlepkové a veganské
Obsahuje mandle. Může obsahovat stopy mléka a jiných ořechů

O Georgia Ramon

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčné čokolády
Hmotnost: 0.05 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji, Organické, BIO
Procento kakaa: 55
Dovozce pro ČR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

georgiaramon_webversion

 

 

 

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.