Ovoce v čokoládě
Ochutnejte naši dokonalou kombinaci šťavnatého ovoce a lahodné čokolády. Toto nadupané kombo plné chuti je ideálním snackem pro vás anebo jako chutná položka do dárkové koše pro vaše nejbližší či obchodní partnery. Díky kvalitním surovinám vyniká toto zdravé mlsání nad ostatními.
Pro máčení sladkého ovoce používáme čokoládu vyrobenou z kakaových bobů, posbíraných po celém světě. Kakaové boby s obsahem kakaa 58 % bereme z tradičních rodinných farem, od pěstitelů z Venezuely.
Nechte si doručit ovoce v čokoládě, po celém Česku a Slovensku, přímo na váš stůl a vychutnejte si zdravé mlsání se svými blízkými.
Ovoce v čokoládě a jeho výroba
Vybíráme pro vás sladké ovoce, které je šetrně vysušeno, a přesto si zachová svou vynikající chuť a vůni. Ovoce vykoupeme v bílé, mléčné nebo tmavé čokoládové lázni. Pro ještě lepší chuť můžete vybírat ze sladkých kousků, které jsou obaleny v ovocném prachu – černý rybíz v dračí čokoládě, maliny v malinové čokoládě.
Ovoce v čokoládě obohacujeme také kořením, například švestky v čokoládě a perníku.
Pro naše nejmenší fanoušky Taťky Šmouly a jeho vesničky z hub máme v záloze čokoládové šmorůvky, které pod svou lahodnou skořápkou z bílé čokolády, skrývají kyselkavé borůvky.
Nejprodávanější
Značky
Dárek z čokolády
Díky svému praktickému balení je ovoce v čokoládě vhodné i pro vaše nejmenší, jako svačinka během dne, která doplní energii. Sladkému mlsání jistě neodoláte ani vy! Ovoce v čokoládě totiž láká k ochutnání svou omamnou vůní. Je skvělou položkou do dárkových košů, které na našem e-shopu hravě poskládáte. Máme totiž v nabídce nepřeberné množství malých snacků, které dohromady tvoří různorodou směs chutí a textur. Jedlým dárkovým košem potěšíte své nejbližší na narozeniny, Vánoce nebo jen tak, pro sladší den. Radost pod vánočním stromečkem uděláte rozhodně i svým obchodním partnerům.
Ovoce v čokoládě se hodí, když k vám přijde nečekaná návštěva a vy zrovna nemáte napečeno. Ovoce jednoduše nasypete do mističky a sladké zobání ke kávě či čaji je na stole. Můžete s ním také originálně ozdobit dezerty.
Trvanlivost ovoce v čokoládě
Doporučená doba pro konzumaci jsou přibližně 3 měsíce. Ovoce v čokoládě skladujte vždy na suchém a stinném místě (18° - 23 °C). Nikdy ho nedávejte na slunce či topení! Vynechejte také lednici a vlhká místa.