Single Origin, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa
Výjimečná bio hořká mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných kakaových bobů Amelonado vypěstovaných průkopnickým ženským družstvem ve východním Kongu a z bohatého mléka švýcarských...
Mimořádně jemná hořká bio čokoláda se sladkým, pikantním krvavým pomerančem a nádechem krémové vanilky.
Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.
Tato 85% čokoláda je tak ovocná, že máte pocit, že jíte bonbón: ovocné chutě, tóny citrusů, broskví a lesního ovoce, medu a karamelu s lehce nakyslým závěrem.
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů z plantáží Vietnamu. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Krásná, plná, zemitá čokoláda z bobů z oblasti Jembrana na západním Bali.
Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...
Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará
Máslově jemná a voňavá bílá čokoláda, která chutná jako ponoření se do citronového pudinku během teplého italského odpoledne.