Single Origin, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa
Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará
Hladká a krémová bio hořká mléčná čokoláda s posypem křupavé opražené pohanky.
Výkonná a nádherná tyčinka pro opravdového znalce čokolády, přesto velmi dostupná pro ty, kteří nejsou zvyklí na vysoké procento kakaa.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených...
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Tato 85% čokoláda je tak ovocná, že máte pocit, že jíte bonbón: ovocné chutě, tóny citrusů, broskví a lesního ovoce, medu a karamelu s lehce nakyslým závěrem.
Jamajská káva Blue Mountain je považována za jednu z nejlepších na světě. Její ovocné a květinové tóny se skvěle kombinují s našimi boby.
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny