Single Origin, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa
Krémová a jemná organická tmavá mléčná čokoláda, jemně zvýrazněná subtilní infuzí fialky.
Jemná organická hořká čokoláda s lahodným sladko-slaným nádechem ručně sbírané mořské soli ze Skotska. Vytvořena ve stylu uměleckého a kulinářského experimentování.
Čokoláda z jediné malgašské plantáže. Lahodná křupavá mléčná čokoláda s 50% podílem kakaa a množstvím skutečných kousků kešu ořechů.
Jemná čistá čokoláda s obsahem 65 % kakaa s jemnými aromatickými tóny combavy z Madagaskaru. Ručně loupaná a zdokonalená dotekem fleur de sel. Gurmánská a exotická chuť.
Bílá čokoláda z Madagaskaru s výrazným podílem vanilky. Díky tomu, že na vanilce nešetřili, získáte skutečně autentický zážitek z pravé vanilky.
Tato bio hořká čokoláda s obsahem kakaa 82 % je vyrobena z kakaových bobů Forastero sbíraných v pohoří Rwenzori v tropické oblasti východního Konga. Aromatická čokoláda s velmi...
Hladká a krémová bio hořká mléčná čokoláda s posypem křupavé opražené pohanky.
Výkonná a nádherná tyčinka pro opravdového znalce čokolády, přesto velmi dostupná pro ty, kteří nejsou zvyklí na vysoké procento kakaa.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených...
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny