Auro - Luna Tmavá mliečna 50% čokoláda
Kód: 4206Podrobný popis
Táto horká mliečna čokoláda má prekvapivú chuť s tónmi kokosu, pomela a rambutánu. Kakao sa pestuje na území Saloy, ktoré sa nachádza v tropických horách a je vyživované čerstvou pramenitou vodou pretekajúcou bujnými lesmi.
Kolekcia Auro Reserve sa starostlivo vyrába z najlepších kakaových bôbov, ktoré sa pestujú na jednom konkrétnom pozemku, v tomto prípade na území Saloy. Každá odroda kakaa a každý rok zberu sú ochutnávané a spracovávané tak, aby vynikli ich jedinečné chuťové vlastnosti ("terroir").
Salo je obec s necelými 2100 obyvateľmi a je súčasťou mesta Davao na juhofilipínskom ostrove Mindanao. Davao bolo kedysi centrom pestovania kakaa. Saloy sa v skutočnosti nachádza ďaleko za hranicami mesta Davao, v hornatej oblasti pokrytej tropickými lesmi.
Chuťové tóny: kokos, rambután, santol, pomelo.
Zloženie: kakaové bôby, sušené plnotučné mlieko, cukor muscovado, sušené odstredené mlieko.
Obsahuje mlieko. Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, arašidov a sóje.
Dodatočné parametre
Kategória: | Auro Chocolate |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
Alergeny: | Bez lepku |
Procento kakaa: | 50 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!