⭐🚚 Aktuálna doba doručenia je 2-4 pracovné dni 🚚⭐

Auro - Saloy Tmavá 100% Kakaa

Kód: 2165
Single Origin Bean To Bar
€7,12 €6,36 bez DPH
Skladem
Možnosti doručenia

Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Detailné informácie

Podrobný popis

Auro Saloy 100% kakaa

Saloy se nachází v tropických horách a je napájeno čerstvou pramenitou vodou, která protéká svěžími lesy.

Tato 100% tabulka má skvělou vůni.

Chuťové tóny bylin, bergamotu a třešní.

Perla mezi 100% čokoládou na světě.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Bean To Bar čokolády
Hmotnosť: 0.06 kg
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 100
Dovozca pre SR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
JO Avatar autora | 22.2.2023
výborné čokolády

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!