Auro - Rostlinná biela čokoláda s cheesecakom Calamansi 34%
Kód: 3897Podrobný popis
Z kolekcie inšpirovanej Filippino Fiesta: Táto tabuľka je pastvou pre vaše ústa!
Spoznajte oslavy tropických chutí s naším osviežujúcim Calamansi Cheesecake: kombinácia calamansi zaliateho v 34 % rastlinnej (na báze ovsa) bielej čokoláde zmiešanej s kúskami korenených sušienok. Lahodná krémová vegánska alternatíva bielej čokolády.
Kalamansi je typický filipínsky citrusový plod, ktorý sa považuje za kríženca mandarínky a kumkvátu.
Dizajn obalu je slávnostný, vychádza z davaoského festivalu Kadayawan, ktorý sa koná na počesť bohatej úrody. Zažite túto hojnosť v každom súste.
Zloženie: trstinový cukor, kakaové maslo, ovsený prášok, korenené sušienky (pšeničná múka, cukor, rastlinný olej, cukrový sirup, hydrogenuhličitan sodný ako kypriaca látka, sójová múka, soľ, škorica), extrakt z kalamansi, prírodný vanilkový extrakt, morská soľ
Obsahuje ovos, pšenicu a sóju. Môže tiež obsahovať stopy mlieka, orechov a arašidov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Biele čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
Alergeny: | Bez laktózy, Vegan |
Procento kakaa: | 34 |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!