⭐🚚 Objednávky budeme expedovat od 6.1. 2025 🚚⭐
🎄🍫 Přejeme sladký rok 2025 🍫🎄

Ocelot Chocolate - Bielá čokoláda 37% s citrónovo-olivovým olejom

Kód: 4619
Novinka Single Origin Bean To Bar
€8,72 €7,79 bez DPH
Skladem
Možnosti doručenia

Maslovo jemná a voňavá biela čokoláda, ktorá chutí ako ponorenie sa do citrónového pudingu počas teplého talianskeho popoludnia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ocelot, sídliaci v Škótsku, vyrába výnimočne jemnú organickú čokoládu vo všetkých smeroch. Nielen balenie je výnimočné, ale aj úžasné chuťové kombinácie. Ich organické kakao, presnejšie kakaová hmota, je získavané v úzkej spolupráci s Original Beans.

Original Beans vyrába sériu vynikajúcich čokolád z jednej plantáže, ktoré podporujú ochranu miestneho (dažďového) lesa. Táto konkrétna tabuľka je založená na organickom kakau z údolia rieky Yuna v Dominikánskej republike a veľkoryso obohatená puglijským citrónovým olivovým olejom. Tento olej sa vyrába v rodinnom mlyne, kde sú počas zberu spolu s olivami kamenne drvené celé čerstvé organické citróny, čo vytvára voňavý, trávovo zelený elixír, ktorý povyšuje krémovú bielu čokoládu na úplne novú úroveň lahodnosti. Ohromujúca jemnosť a vôňa; letná radosť v jednej tabuľke!

Zloženie: kakaové maslo, surový trstinový cukor, sušené plnotučné mlieko, citrónový olivový olej (taliansky extra panenský olivový olej 70 %, citrón 30 %) (4,76 %). Obsah mliečnych zložiek: minimálne 26 %. Obsah kakaových zložiek: minimálne 37 %.

Obsahuje mlieko. Môže obsahovať stopy orechov.

Dodatočné parametre

Kategória: Biele čokolády
Hmotnosť: 0.07 kg
Alergeny: Bez lepku, Organické, BIO
Druh: Bílá
Procento kakaa: 38
Dovozca pre SR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.