Auro - Rastlinná čokoláda so slanými arašidmi 47%
Kód: 3900Podrobný popis
Z kolekcie inšpirovanej Filippino Fiesta: Táto tabuľka je pastvou pre vaše ústa!
Objavte omamné slasti tropických príchutí.
Táto čokoláda je kombináciou 47 % rastlinnej čokolády (na báze ovsa), zmiešanej so slanými arašidmi. Lahodne krémová vegánska alternatíva mliečnej čokolády.
Dizajn je inšpirovaný Bacolodským festivalom MassKara, ktorý je vyjadrením sily a húževnatosti. Každé sústo určite povznesie vaše zmysly.
Zloženie: trstinový cukor, kakaové bôby, kakaové maslo, ovsený prášok, pražené arašidy, morská soľ.
Obsahuje ovos a arašidy. Môže obsahovať aj stopy mlieka, sóje a orechov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mliečne čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.06 kg |
Alergeny: | Bez laktózy, Vegan |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!