Naïve Kefir 50%
Kód: 4284Podrobný popis
Mliečna čokoláda s kefírom
Domantas hovorí: "Kefír je víťazstvo mlieka nad časom. V Litve máme stáročnú tradíciu výroby kefíru, ktorý je skutočným kulinárskym dedičstvom. Kefír obsahuje vysoké množstvo probiotík, ktoré spôsobujú neškodné baktérie a kvasinky, ktoré mlieko fermentujú. Kefír-matka sa dedí v ďalšej generácii, aby sa zabezpečilo prežitie tohto perlivého mliečneho nápoja. Rozhodla som sa vytvoriť niečo autentické a netradičné zmiešaním kefíru s čokoládou. Živé mikroorganizmy zabezpečia, že táto čokoláda dozrieva ako dobrý syr - jej chuť sa časom vyvinie. Aké je to nadčasové?
Kolekcia Forager
Čokolatiér Domantas Uzpalis hovorí: "Kolekcia Forager je mimoriadne komplexná a obsahuje mnoho vrstiev. Najprv oddelím všetky ingrediencie a potom ich skombinujem, aby som vytvoril tabuľku čokolády s - povedal by som - patentovanými chuťami. Jedinečné. Vďaka tejto kolekcii som vyvinul nový spôsob, ako spojiť intenzívne chutné miestne produkty do čokoládových tyčiniek, v ktorých sú už od prírody prítomné komplexné kakaové arómy."
Kakaové bôby, ktoré Domantas používa, pochádzajú z El Ceibo v Bolívii.
Zloženie: kakao* (50 %), cukor*, kakaové maslo*, kefír*, sušené mlieko z kráv kŕmených trávou*.
* = bio
Obsahuje mlieko. Môže obsahovať stopy orechov, sezamu a arašidov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mliečne čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.057 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez sóji |
Druh: | Mléčná |
Procento kakaa: | 50 |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.
Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.
V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.
Zažijte kousek tajemství
pro tebe.