⭐🚚 Aktuálna doba doručenia je 2-4 pracovné dni 🚚⭐

Naïve Peanut Butter Mliečna 42%

Kód: 4266
Bean To Bar
Značka: Naïve
€10,28 €9,18 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Táto 42% mliečna čokoláda je jemná a krémová a topí sa v ústach a uvoľňuje vôňu sladkého karamelu a maslového kakaa. Pokušenie zjesť túto tabulku naraz je takmer príliš silné, aby sme mu odolali. A prečo by ste?

Detailné informácie

Podrobný popis

Mliečna čokoláda s arašidovým maslom

Táto čokoláda s arašidovým maslom musela byť vytvorená s prispením samotného diabla. Čokoláda bola nepochybne zmiešaná s diablovými rohmi, vďaka čomu je taká lákavá, že bola zaradená na zoznam najväčších hriechov sveta. Počas takmer štyroch dní miesili arašidové maslo panny. Na piaty deň sa k nim pridal Lucifer, aby vyrobil čokoládu. Božské slzy panien sa zmiešali s peklom a táto čokoláda s arašidovým maslom bola na svete. Tak neuveriteľne chutné....

Kolekcia Equator

Chocolatier Domantas Uzpalis hovorí: „Pre mňa je koncept kolekcie Equator Collection taký, že používam ingrediencie pochádzajúce z jedného ekosystému. Pretože voda, zem, minerály tohto ekosystému sú životom rastlín. A prirodzene, živé veci, ktoré rastú spolu, budú spolu lepšie chutiť. Každá tyčinka z tejto kolekcie je vyrobená z ingrediencií pochádzajúcich z blízkosti rovníka. So živými, intenzívnymi vôňami zmiešanými do tropickej čokolády. Priatelia, skočte do tropického dobrodružstva!”

Kakaové bôby, ktoré Domantas používa, pochádzajú z El Ceibo v Bolívii.

Zloženie: kakaové maslo* (42%), cukor*, kakao*, sušené mlieko z kráv, arašidy*, morská soľ.
* = organické

Obsahuje mlieko a arašidy. Môže obsahovať stopy orechov a sezamu.

Dodatočné parametre

Kategória: Mliečne čokolády
Hmotnosť: 0.057 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez sóji
Procento kakaa: 42
Dovozca pre SR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

naivec-01

V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.

Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.

about_02     about_01

V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.

Zažijte kousek tajemství
pro tebe.