⭐🚚 Aktuálna doba doručenia je 2-4 pracovné dni 🚚⭐

Ocelot Chocolate - Mliečna čokoláda 50% Femme BIO

Kód: 4305
Single Origin Bean To Bar
€8,70 €7,77 bez DPH
Skladem
Možnosti doručenia

Výnimočná organická horká mliečna čokoláda vyrobená zo vzácnych kakaových bôbov Amelonado, ktoré pestuje priekopnícke ženské družstvo vo východnom Kongu, a z bohatého mlieka švajčiarskych hnedých kráv, ktoré sa pasú v malých stádach na sviežich horských pastvinách.

Detailné informácie

Podrobný popis

Výnimočná organická horká mliečna čokoláda vyrobená zo vzácnych kakaových bôbov Amelonado, ktoré pestuje priekopnícke ženské družstvo vo východnom Kongu, a z bohatého mlieka švajčiarskych hnedých kráv, ktoré sa pasú v malých stádach na sviežich horských pastvinách.

Spoločnosť Ocelot so sídlom v Škótsku vyrába výnimočne kvalitnú čokoládu v každom ohľade. Nielen obalom, ale aj úžasnými chuťovými kombináciami. Pri výrobe kakaa, alebo lepšie: čokoládovej hmoty, úzko spolupracujú s Original Beans.

Zloženie: Kakaová hmota Original Beans Couverture Femmes de Virunga, kakaové maslo, surový trstinový cukor, sušené plnotučné mlieko.

Chuťový profil: šálka cappuccina a pražené orechy.

Obsahuje mlieko. Vyrobené v závode, ktorý spracováva lepok a orechy stromov.

Dodatočné parametre

Kategória: Mliečne čokolády
Hmotnosť: 0.07 kg
Alergeny: Bez lepku, Organické, BIO
Procento kakaa: 50
Dovozca pre SR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.