⭐🚚 Objednávky budeme expedovat od 6.1. 2025 🚚⭐
🎄🍫 Přejeme sladký rok 2025 🍫🎄

Ocelot Chocolate - Mliečná čokoláda 50% s fialkou BIO

Kód: 4618
Novinka Single Origin Bean To Bar
€8,71 €7,78 bez DPH
Skladem
Možnosti doručenia

Krémová a jemná organická tmavá mliečna čokoláda, jemne zvýraznená jemnou infúziou fialky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ocelot sídli v Škótsku a vyrába výnimočne jemnú čokoládu vo všetkých ohľadoch. Nielen balenie, ale aj úžasné chuťové kombinácie. Na kakaovú, respektíve čokoládovú hmotu úzko spolupracujú s Original Beans.

Original Beans ponúka rad čokolád z jednej plantáže, ktoré zároveň podporujú ochranu dažďových pralesov. Táto čokoláda Virunga pochádza z národného parku Virunga na východe Demokratickej republiky Kongo.

Zloženie: kakaová hmota Original Beans Couverture Virunga, bio nerafinovaný trstinový cukor, bio kakaové maslo, bio sušené plnotučné mlieko, bio fialkový aromatický olej (<1 %).

Chuťové tóny:

Obsahuje mlieko. Vyrobené v továrni, kde sa spracúva lepok a orechy.

Dodatočné parametre

Kategória: Mliečne čokolády
Hmotnosť: 0.07 kg
Alergeny: Bez lepku, Organické, BIO
Procento kakaa: 50
Dovozca pre SR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.