63% Single origin čokoláda z Madagascaru se solí
63% Single origin čokoláda z Madagascaru s kousky slaných mandlí.
Z Perly severu Nikaraguy pochází boby trinitario pro tuto čokoládu plněnou pistáciovým nugatinem. Je to tak chutné.
V Africe se to dá zvládnout. Tato tabulka s whisky je vyrobena z prvotřídního kakaa z Ugandy, krásné jemné kakaové chuti a bohaté na vůně.
Jemná řemeslná čokoláda s pěkně vyváženou chutí kakaa od Öko-Caribe. Hluboké tóny kakaa a červeného ovoce.
Snad nejaromatičtější kakao na světě. Dědické kakao Chuncho z Peru má chuť ovoce, květin a trav.
Táto 72% čokoláda z panamského kakaa má intenzívnu kakaové arómu s tónmi dreva a orechových nuáns - dokonalé potešenie.
Tree to Bar
73% ugandská čokoláda jednoho původu smíchaná s kousky organického karamelu a špetkou mořské soli.
Tmavá čokoláda z Madagaskaru oblast Sambirano s obsahem 70% kakaa 100g
Tmavá čokoláda z Bolívie oblat Ekeko s obsahem 70% kakaa 100g
Nastavenie