Auro - Tmavá Čokoláda 55 % s kávou odrody Arabica
Kód: 2172Podrobný popis
Auro Tmavá Čokoláda s kávou odrůdy Arabica 55%
Benguetská káva je mezi znalci dobře známá. Jednodruhová Arabica z vysočiny Benguet na severu Filipín. Je to špičkový produkt pěstovaný malými farmářskými rodinami. Pijí ho místní obyvatelé a zbytek se za vysokou cenu exportuje jako exkluzivní produkt.
V roce 2016 byla Benguet Arabica zahrnuta do Slow Food’s Ark of Taste. Aby se zabránilo tomu, že se tak skvělá káva pro lidstvo ztratí.
Složení: třtinový cukr, kakaové boby, kakaové máslo, káva arabica, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt
Alergeny: Sója
Bez lepku
Bez laktózy
Dodatočné parametre
Kategória: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.027 kg |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 55 |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Filipínská Bean-To-Bar čokoláda
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!