Blanxart Dominikánská Republika 99% BIO
Kód: 2175Podrobný popis
Blanxart Dominikánská Republika 99% BIO
Řady Classic a Premium Origins představují výběr čokolád Blanxart pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny s cílem vyzdvihnout vůni a charakter kakaových bobů z různých vzdálených končin.
Bio tabulka 99% Dominikánská republika, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi nízkým obsahem cukru.
Chuťové tóny: rostlinné a zemité tóny zjemněné tóny koření a tropického ovoce.
Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, vanilka.
Veganská a bezlepková.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.08 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 99 |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.