Blanxart Peru – Alto Piura Tmavá 100% BIO
Kód: 1970Podrobný popis
Série Classic a Premium Origins predstavujú výber čokolád spoločnosti Blanxart pre najnáročnejšie chuťové bunky. Tieto tabuľky boli vytvorené s cieľom vyzdvihnúť vôňu a charakter kakaových bôbov z rozmanitých vzdialených brehov.
Táto 100 % organická tabuľka je vyrobená z ručne vyberaných kakaových bôbov Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásne plné kakao s jemnou kyslosťou a miernymi horkými tónmi, ktoré obsahuje len prírodné cukry z kakaových bôbov.
Chuťové tóny: vyznačuje sa intenzívnymi citrusovými tónmi v kombinácii s rastlinnými a zemitými nuansami.
Zloženie: kakao.
Vegánske a bezlepkové.
Môže obsahovať stopy mlieka, orechov a sóje.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.08 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 100 |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.