⭐🚚 Aktuálna doba doručenia je 2-4 pracovné dni 🚚⭐

Blanxart Peru – Alto Piura Tmavá 100% BIO

Kód: 1970
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
€9,07 €8,10 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Táto 100% organická čokoláda sa vyrába z ručne vyberaných kakaových bôbov Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásne plné kakao s jemnou kyslosťou a miernymi horkými tónmi.

Detailné informácie

Podrobný popis

Série Classic a Premium Origins predstavujú výber čokolád spoločnosti Blanxart pre najnáročnejšie chuťové bunky. Tieto tabuľky boli vytvorené s cieľom vyzdvihnúť vôňu a charakter kakaových bôbov z rozmanitých vzdialených brehov.

Táto 100 % organická tabuľka je vyrobená z ručne vyberaných kakaových bôbov Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásne plné kakao s jemnou kyslosťou a miernymi horkými tónmi, ktoré obsahuje len prírodné cukry z kakaových bôbov.

Chuťové tóny: vyznačuje sa intenzívnymi citrusovými tónmi v kombinácii s rastlinnými a zemitými nuansami.
Zloženie: kakao.

Vegánske a bezlepkové.
Môže obsahovať stopy mlieka, orechov a sóje.

Dodatočné parametre

Kategória: Tabulková čokoláda
Hmotnosť: 0.08 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 100
Dovozca pre SR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.