⭐🚚Aktuálna doba doručenia na slovensko je 2-4 pracovné dni 🚚⭐
44 položiek celkom

Cena

711
0.039769338711

Značky

Alergeny

Druh

Procento kakaa

Vymazať filtre

Zobrazených položiek: 44
Millesime Uganda 75 whisky front 850x850 1
€7,16

V Africe se to dá zvládnout. Tato tabulka s whisky je vyrobena z prvotřídního kakaa z Ugandy, krásné jemné kakaové chuti a bohaté na vůně.

Kód: 2800
Millesime Dominican Republic haselnuts front 850x850 1
€7,16

Jemná řemeslná čokoláda s pěkně vyváženou chutí kakaa od Öko-Caribe. Hluboké tóny kakaa a červeného ovoce.

Kód: 2794
Madagascar Sambirano 70
Bean To Bar
€7,16

Tmavá čokoláda z Madagaskaru oblast Sambirano s obsahem 70% kakaa  100g

Kód: 2233
Bolivie Ekeko 70
Bean To Bar
€7,16

Tmavá čokoláda z Bolívie oblat Ekeko s obsahem 70% kakaa  100g

Kód: 2230
A morin cypres
Bean To Bar
€7,16

Tmavá čokoláda z Peru s obsahem 63% kakaa s cypřišem 100g

Kód: 2229
A Morin rozmarýn
€7,16

Tmavá čokoláda z Peru s obsahem 63% kakaa s rozmarýnem 100g

Kód: 2227
95 PNG
Single Origin Bean To Bar
€7,16

Tree to Bar

Kód: 2224
Blanxart Peru – Alto Piura 77% BIO
Single Origin Bean To Bar
€7,16

Táto 77% organická horká čokoláda sa vyrába z ručne vyberaných kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúcich z oblasti Alto Piura v Peru. Krásne zaoblená čokoláda s tónmi...

Kód: 2182
Blanxart Nicaragua – Bosawas Tmavá 85% BIO
Single Origin Bean To Bar
€7,16

Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.

Kód: 2178
500x500 2
Single Origin Bean To Bar
€7,16

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z Guayaquil.

Kód: 2177
Blanxart Dominikánská Republika 82% BIO
Single Origin Bean To Bar
€7,16

82% Organická hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Kód: 2176
Blanxart Dominikánská Republika 99% BIO
Single Origin Bean To Bar
€7,16

Organická hořká čokoláda s 99% kakaa Trinitario z Dominikánské republiky.

Kód: 2175
Blanxart Peru – Alto Piura Tmavá 100% BIO
Single Origin Bean To Bar
€9,15

Táto 100% organická čokoláda sa vyrába z ručne vyberaných kakaových bôbov Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásne plné kakao s jemnou kyslosťou a miernymi horkými tónmi.

Kód: 1970